Kære alle
Gl. Humlebæk Kro har for kort tid siden redigeret deres hjemmeside i en mere julevenlig retning på menufronten. (I oktober og starten af november måned kunne man ellers forledes til at tro, at de havde vendt det gamle bonmot på hovedet: ”at påsken varer lige til jul”). Men nu har kroens påskemenu veget pladsen for en menu, der mere er i overensstemmelse med årstiden og den forestående højtid.
Gl. Humlebæk Kro har for kort tid siden redigeret deres hjemmeside i en mere julevenlig retning på menufronten. (I oktober og starten af november måned kunne man ellers forledes til at tro, at de havde vendt det gamle bonmot på hovedet: ”at påsken varer lige til jul”). Men nu har kroens påskemenu veget pladsen for en menu, der mere er i overensstemmelse med årstiden og den forestående højtid.
Så nu, mine damer og herrer er tiden kommet til at melde sig
til vores traditionsrige julefrokost. Og i samme postgang – som vi er vant til
– meddele, hvilke dele af bordets glæder, man vil gå i lag med.
Klik derfor ind – som det hedder – på :
og dyk ned i gastrolyrikken: der er kryddersildefileter, der er
flået nænsomt i hånden,
rødspættefileterne er morgenfriske, rødkålen er håndsnittet og pariserbøffen er
navngivet efter Kong Christian. Der er udvalgt smørrebrød, varme frokostretter
og et decideret julefrokostbord. Sidstnævnte bliver nok en kende for
overvældende for undertegnede. Jeg tegner mig for ”mesterens luksusplatte”
(omtalt i kategorien: Kroens udvalgte smørrebrød”). Og håber så på, at mindst 1
i selskabet følger trop.
Send derfor venligst jeres tilmelding + det i kunne tænke
jer at sætte til livs til mig på min mail:
Gerne så hurtigt som muligt og senest lørdag den 11.
november ved aftenstide. Så samler jeg det hele sammen og oversender det til
kroen.
PS: Hvis nogle er interesserede i lidt kultur inden vi
kaster os over bordets glæder søndag den 19. november kl. 13.00, så koordinerer
jeg gerne et besøg på Louisiana. Fx fra kl. 11.30 - giv mig venligst et praj. Jeg kan i den forbindelse
oplyse, at jeg er udstyret med et klubkort, som tillader en gratist i mit
følgeskab (først til mølle). Er man ikke til kunst, så plejer Louisiana shoppen at bugne med
designercool julepynt.
Glæder mig til at se jer /mange hilsener
Henrik
Gl. Humlebæk Kro
Humlebæk Strandvej 2A
3050 Humlebæk
Henrik
Gl. Humlebæk Kro
Humlebæk Strandvej 2A
3050 Humlebæk
Skal hilse fra Thorbjørn og beklage: han har et barnebarns fødselsdag, som skal passes. Vivi ville SÅ gerne have været med (for første gang), men har måttet ændre dato på en tur til huset i Sverige, så det lige faldt denne weekend. Og Margot har frokostgæster.
SvarSletVi må derfor klare os uden disse tre gode personers tilstedeværelse.
Som jeg har skrevet til Henrik, har jeg desværre måttet melde afbud til julefrokosten. Jeg har været lagt ned i 5 uger af voldsom svimmelhed,som skyldes kludder i de øresten, der fortæller hovedet, hvor det befinder sig, når man bevæger sig. Ualmindelig rædsomt. Jeg er ved at komme over det efter behandlinger hos en god ørelæge. God fornøjelse, jeg er sikker på, I endnu en gang får en god dag
SvarSletKære Henrik, kære alle! Der var allerede kryds i min kalender til anden tam-tam, da denne invitation kom ud- men pludseligt afbud har gjort dagen fri- er det for sent at melde sig? Min største medfølelse med Hanne D.- og varmeste ønsker om snarlig bedring.
SvarSlet